Logo StandOut

Fynon leden
T.a.v

Offerte
Offerte datum: 31-08-2016
Offerte nummer: 5051

Kruisstraat 6
7731 CR Ommen

0529 - 76 90 40
info@standoutreclame.nl
www.standoutreclame.nl

Iban: NL95 RABO 03135.50.166
K.V.K. Oost Nederland: 55595766
BTW-nummer: NL851779232B01

Introductie

StandOut Reclame helpt je graag met (online) reclame, webdesign en grafisch ontwerp. Samen jouw doelen behalen, dat is onze missie. Of dat nu gaat om meer omzet genereren met een nieuwe website, een nieuwe doelgroep bereiken met een mailingcampagne of bestaande klanten op de hoogte brengen van nieuws doormiddel van drukwerk.

We doen graag een mooi aanbod voor alle Fynon leden. In deze offerte staan onze beste verkochte producten en diensten voor de normale prijs. Wij bieden deze diensten graag aan voor de volgende speciale tarieven voor Fynon leden:

Responsive website incl blog: van €1730,- voor €1500,-
Inclusief 1 jaar gratis onderhoud. twv: €359,40
Totaal voordeel: €589,40

10% korting op marketingabonnementen voor de gehele looptijd.

10% korting op drukwerk en ontwerpwerkzaamheden per uur. We maken graag een offerte op maat.

Voorbeelden van ons werk zijn te vinden op www.standoutreclame.nl.
We maken graag een vrijblijvende afspraak om te kijken wat we voor uw praktijk kunnen betekenen.

(prijzen zijn excl. BTW)

Responsive website

StandOut Reclame maakt aan de hand van de huisstijl een ontwerp voor de nieuwe website. Dit ontwerp zal doelgroep- en conversiegericht zijn. In overleg wordt het ontwerp aangepast. Nadat het ontwerp is goedgekeurd starten we met de bouw.

Niet alleen zal de website doelgroep- en conversiegericht zijn. Ook bouwen we de website responsive zodat de website optimaal wordt weergegeven en zich aanpast aan alle gangbare webbrowsers en mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. De website is zo gebruiksvriendelijk op zowel desktopcomputers als op tablets en smartphones.

Bij het ontwerpen en bouwen van de website zetten we altijd een aantal vaste onderwerpen in:

De navigatie

Een belangrijk element van een website is de navigatie. Deze wordt gebruiksvriendelijk ontworpen. Daarnaast wordt er voor gezorgd dat de navigatie voldoende ruimte biedt voor de benodigde webpagina’s. Door middel van een dropdown menu of een submenu kan de navigatie uitgebreid worden tot meerdere niveaus.

De pagina layout

Deze layout wordt gebruikt als er een nieuwe pagina wordt aangemaakt. In deze weergave wordt alle informatie weergegeven die op de website moet komen te staan. In het ontwerp wordt rekening gehouden met de verschillende lengtes van teksten en eventuele foto’s die geplaatst worden als ondersteuning van de tekst.

Contact pagina weergave

Op de contact pagina worden de adresgegevens vermeld en is er een mogelijkheid om direct contact op te nemen via een contactformulier. De adresgegevens worden zowel in tekst als in beeld weergegeven door middel van Google Maps. Het contactformulier wordt gekoppeld aan een e-mailadres waarop de ingevulde formulieren worden ontvangen.

CMS, Het systeem achter de website

De website wordt gebouwd in het WordPress CMS (content management systeem).
Wordpress is een van de meest gebruiksvriendelijk content management systemen, hierdoor is het mogelijk dat teksten en afbeeldingen zelf toegevoegd en/of aangepast kunnen worden.

Conversiegerichte homepage

In veel gevallen is de homepage de eerste pagina die de bezoeker te zien krijgt. Daarom is dit de plek om een bezoeker te boeien. Als ze zijn geboeid zullen ze verdere actie ondernemen. Om dit te bewerkstelligen zal de homepage extra functionaliteiten moeten bevatten. StandOut Reclame ontwerpt en bouwt een conversiegerichte homepage passend bij de doelstellingen van . De volgende onderdelen zullen ervoor zorgen dat de bezoeker doorklikt en dat er vertrouwen wordt gewekt:

 • Header met USP’s, teasers of reviews van klanten
 • Weergave laatste blog/nieuws
 • Koppelingen met social media
 • Uitgelichte producten

Zoekmachine vriendelijk gebouwd.

Veel bezoekers komen via zoekmachines op een website terecht. Daarom is het belangrijk dat zoekmachines een website goed kunnen lezen. Zo kunnen zoekmachines bepalen waar een website over gaat en de site op bepaalde positie in de zoekresultaten plaatsen. StandOut Reclame bouwt de website technisch zo op dat zoekmachines de website goed kunnen lezen.

Koppeling aan Google Analytics

Standaard koppelt Standout Reclame de website aan Google Analytics. Dit zorgt ervoor dat beheerders van website inzicht krijgt in de statistieken van de website. Binnen Google Analytics is er onder andere te zien hoeveel bezoekers de website krijgt en waar deze bezoekers vandaan komen (via zoekmachines, andere websites, mailings, etc).

Omschrijving Bedrag
Responsive website € 1450

Nieuws/blog module

Om te kunnen bloggen is er een blog module nodig. In deze blog module kan er per blog artikel een nieuwe pagina aangemaakt worden die verschijnt op een overzichtspagina. Om de navigatie te verbeteren is er ook een mogelijkheid om categorieën aan een blog toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat bezoekers blog artikelen kunnen filteren.

Naast bloggen is het ook mogelijk om deze module als nieuws module te gebruiken.

De blog/nieuws module bevat:

 • Ontwerp en bouw blog/nieuws overzichtspagina
 • Ontwerp en bouw blog/nieuws artikel weergave
 • Mogelijkheid toevoegen van categorieën aan blog artikelen.
Omschrijving Bedrag
Nieuws/blog module € 280

Onderhoud website

Het is van belang dat de website technisch onderhouden wordt. Dit houdt in dat wij de updates van de WordPress installatie verzorgen. Het regelmatig uitvoeren van updates zorgt ervoor dat de website een veilige plek blijft voor bezoekers en ook de kans op een ‘gehackte’ website is dan aanzienlijk kleiner.

StandOut Reclame verzorgt de back-up van de website en zorgt ervoor dat de website blijft werken. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat de website niet werkt, dan zal StandOut Reclame de website zo spoedig mogelijk repareren.

Daarnaast is StandOut Reclame tijdens kantooruren bereikbaar voor vragen over de website en het CMS.

Technisch onderhoud aan de website en telefonisch support bevat:

 • Maandelijkse backup van de website
 • Onderhoud WordPress installatie
 • Telefonisch support

(Zonder onderhoud kan StandOut Reclame na oplevering niet meer verantwoordelijk gehouden worden voor de status van de website.)

Omschrijving Bedrag
Onderhoud website € 29.95 per maand

Hosting en registratie domeinnaam

Om te kunnen garanderen dat de website en uw e-mailaccount optimaal werken is het van belang dat een goede hostingpartij de website host. Als dit abonnement wordt afgesloten bij StandOut Reclame kunt u bij ons terecht voor vragen over de hosting en e-mail.

Dit abonnement omvat:

 • 1 Jaar registratie domeinnaam
 • 5.000 MB dataverkeer
 • 1000 MB webruimte (incl. e-mail)
 • 10 e-mailadressen
 • MySQL database (nodig voor cms)

De kosten voor het registreren en beheren van extra domeinnamen bedragen €20,- per jaar

 

Omschrijving Bedrag
Hosting en registratie domeinnaam € 150 per jaar

Marketing abonnementen

Meer offerteaanvragen of nieuwe klanten binnenhalen via je website? StandOut Reclame helpt je om de marketing rondom jouw bedrijf structureel te verbeteren. We maken een analyse van de huidige situatie en bepalen welke middelen voor jou het meeste rendement halen.

Zeker van je online marketing voor een vast bedrag per maand!

Wil jij je richten op de core business van je bedrijf? Logisch! Vaak ontbreekt het aan tijd en specialistische kennis om je serieus bezig te houden met online marketing. En dat terwijl dit wel heel belangrijk is voor het aantrekken en behouden van klanten.

Meer bezoekers op je website, hoger in Google, meer omzet uit je webshop of meer leads generen? StandOut Reclame zet de volgende middelen in om je doelen te behalen:

Contentstrategie

Om klanten te bereiken en te betrekken moet je ze raken, raken met jouw verhaal, jouw passie. Wij gaan opzoek naar dit verhaal en helpen je om het de wereld in te krijgen. Door dit strategisch aan te pakken heb jij het hele jaar iets moois te vertellen en zullen (potentiële) klanten terugkomen op je blog, zich inschrijven op je mailing en je willen volgen op social media.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De organische resultaten in de zoekmachine blijven een belangrijke manier om nieuwe klanten te bereiken. Voor veel bedrijven komt een groot deel van de omzet uit Google. StandOut Reclame analyseert de huidige resultaten en ontwikkelt een strategisch plan om deze resultaten maandelijks te verbeteren.

Google Adwords (SEA)

Met Google Adwords kun je vindbaarheid in Google goed en snel vergroten. Met een Google Adwords Campagne kun je heel gericht adverteren. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO) betaal je via Google Adwords voor een hoge positie op geselecteerde woorden. StandOut Reclame richt de campagne in. Na het opzetten van de campagnes is het van belang om het Adwords account te monitoren en te optimaliseren. Dat nemen we allemaal op ons. De resultaten worden maandelijks gerapporteerd.

E-mailmarketing

Een doeltreffende manier om contact te houden met je (potentiële) klanten. StandOut Reclame maakt gebruik van het e-mailprogramma MailChimp. Met dit programma is het mogelijk om op een makkelijke manier een professionele mailing te versturen en het adressenbestand bij te houden. De mailinglijst wordt gekoppeld aan de website zodat bezoekers van de website zichzelf kunnen inschrijven op de mailinglijst.

Altijd op zoek naar de beste marketingmiddelen

De online marketeers van StandOut Reclame speuren dagelijks het internet af op zoek naar nieuwe mogelijkheden om online te scoren. Denk hierbij aan Marktplaats, Display advertising, Facebook marketing, adverteren op Instagram of Snapchat. Is dit voor jou rendabel? Dan gaan we deze middelen in overleg inzetten.

Bij StandOut Reclame kun je kiezen uit drie marketingpakketten waarmee je de marketingwerkzaamheden gedeeltelijk of volledig kunt uitbesteden. Samen bepalen we hoe we de uren per maand het beste kunnen inzetten. Dat is nu juist de kracht van onze marketingpakketten. Afhankelijk van welk pakket je kiest staat het aantal uren vast, maar de werkzaamheden die we gaan uitvoeren variëren per project. We spelen specifiek in op jouw online marketingbehoeften.

Online Marketing Basis (4 uur)

Ben je een startende ondernemer? Heb je niet veel budget maar wil je de basis van jouw online marketing wel goed inrichten? Met ons Online Marketing Basis pakket en een beetje van je eigen tijd, zetten wij de basis van online marketing op scherp. Ook voor grote organisaties die hun klanten misschien niet vaak online treffen is dit pakket zeer geschikt. De basis, zoals bijvoorbeeld social media en de website, moeten nu eenmaal goed ingericht zijn!

In het basispakket richten we onder andere Google Maps, Analytics, Webmastertools en de StandOut SEOtool goed in. We houden je websites zoekmachine vriendelijk en we denken mee over marketingmogelijkheden en kansen. Hierbij ligt de focus op ‘quick wins’ voor maximaal resultaat zonder dat het jou veel tijd of geld kost. Elke maand krijg je een maandrapportage met rankings en analytics. Zo kun je zelf bijhouden hoe hoog je op de voor jou belangrijke zoekwoorden scoort.

Online Marketing Actief (8 uur)

Waar in het basispakket de basis goed geregeld is, gaan we in het Online Marketing Actief pakket een stap verder. Of je nu meer content wilt voor binding met je klanten, hoger in de zoekmachines wilt komen, of een volledig geautomatiseerde marketingcampagne wilt opzetten, wij zorgen ervoor dat jouw marketing een flinke boost krijgt. Dit zorgt voor meer klanten en meer omzet!

Waar je in het basispakket zelf nog veel tijd moet investeren om succesvol te zijn, kun je dit in het Actief pakket veel meer uitbesteden. Aan de hand van een arsenaal aan online marketingmiddelen bekijken we wat voor jouw bedrijf rendabel is. Zo worden de online marketingwerkzaamheden compleet op maat ingericht. Alles voor succes!

Kortom, heb je ambitie en wil je groeien? Dan is pakket medium zeer geschikt voor jou.

Marketing Intensief (12 uur)

Wil je de groei van jouw bedrijf groots aanpakken? Ga dan voor ons Marketing Intensief pakket. Onze specialisten zetten zich volwaardig en pro- actieve in op het gebied van marketing, content, design en techniek.

Een ervaren marketing afdeling staat 12 uur per maand tot jouw beschikking.
Hierdoor zijn wij in staat om mee te denken op strategisch niveau en kunnen wij de marketing van jouw organisatie naar een hoger plan brengen.

Als de doelen zijn vastgesteld zetten wij onder andere contentmarketing, SEO, SEA, social media en e-mailmarketing in om deze doelen te behalen. De strategie stippelen we samen uit en wij verzorgen de uitvoering. Zo zorgen we structureel voor betere vindbaarheid en meer klanten en omzet uit je website.

Het succes van online marketing hangt steeds meer samen met offline marketing inspanningen. Voor optimaal resultaat is het daarom noodzakelijk dat we zowel online als offline marketing in de strategie betrekken. In het Marketing Intensief pakket adviseren wij over product en doelgroep keuzes en ondersteunen we in de uitvoering van bijvoorbeeld: evenementen, verspreiding, magazines of sales campagnes.

Bovenstaande onderdelen zijn exclusief advertentiebudget en kosten voor het gebruik van programma’s zoals MailChimp.

Omschrijving Bedrag
Online Marketing Basis (4 uur) € 280 per maand
Online Marketing Actief (8 uur) € 560 per maand
Marketing Intensief (12 uur) € 840 per maand

Bedankt voor het aanvragen van de offerte.
De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud.
Mochten er nog vragen of aanpassingen zijn, dan horen wij dat graag.

Op alle werkzaamheden uitgevoerd door StandOut Reclame zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn te vinden op http://www.standoutreclame.nl/algemene-voorwaarden. Op verzoek kan een exemplaar worden toegezonden.